Droom jij van een villa in pastorijstijl?

Ontdek onze werkwijze en laat ons je landelijke villa bouwen.

ABC Villa is je partner voor exclusieve villabouw.

Je wil graag een villa bouwen. Je hebt je bouwgrond al gevonden.

Je hebt onze knappe realisaties bekeken en je ziet in ABC Villa de ideale bouwpartner. Perfect! We gaan graag voor jou aan de slag. Dit is onze werkwijze.

Bezoek kijkwoning

Samen wandelen we door een tot in de puntjes afgewerkte, exclusieve, landelijke villa. Zo voel en zie je precies wat ABC Villa je te bieden heeft. Een bezoek aan de kijkwoning geeft je een helder idee van jouw droomvilla.

 1. Tweede bespreking

  Dan is het tijd om de praktische en financiële kant te bespreken. Wat zijn je specifieke wensen? Wil je een landelijke villa bouwen? Ga je voor een manoirwoning, een luxueuze kasteelhoeve of een statige woonst in pastorijstijl? ABC Villa creëert voor alle klanten schetsen op maat.

 2. Prijsinschatting

  Op basis van je input, geven we je alvast een ruwe prijsinschatting. Hoeveel kost een villa van onze hand? De totaalprijs is afhankelijk van diverse elementen zoals de oppervlakte, maar vanaf 450.000 euro kan je met ABC Villa een villa bouwen.

 3. Concrete plannen

  We tekenen een eerste schets van het grondplan en een verdiepingsplan. Daarnaast ontvang je ook een levensecht ontwerp van je voorgevel in aquarel. Dit geeft je een alvast een duidelijk beeld van je toekomstige droomwoning. Natuurlijk zijn aanpassingen in deze fase nog mogelijk.

 4. Architect paraat

  Vanzelfsprekend komt er ook bij villabouw een technische kant aan te pas. Daarom plannen we een meeting met de architect in. Hij legt je alle technische aspecten uit, rekening houdend met duurzaamheid, de stedenbouwkundige voorschriften, enzovoort.

 5. Gedetailleerde offerte

  Nu echt elk aspect van je exclusieve villa vastligt en we precies weten wat je van ons verwacht, stellen we een gedetailleerde offerte voor je op.

 6. Toonzalen bezoeken

  Standaard bestaat niet bij ABC Villa. Elk project is maatwerk, daar staan we op. Je kiest dus elk detail van de inrichting en afwerking zelf. Ons team, waaronder een ervaren interieurarchitect, begeleidt je in je keuze. We gaan met je mee naar diverse toonzalen om je keuken, badkamer, deuren, trappen, enzovoorts uit te zoeken.

 7. Overeenkomst

  Vóór we de eerste steen leggen, zetten we alles nog eens netjes op papier. Je ontvangt en ondertekent het lastenboek en de overeenkomst. Want goede afspraken maken goede vrienden.

 8. Volledige ontzorging

  Vakmannen zoeken? Daar hoef jij geen tijd aan te besteden. Wij beschikken over een vast team van experts voor elk onderdeel van je droomvilla. We nemen je bouwproject volledig in handen en houden je met regelmaat op de hoogte van de vorderingen. Zo kan jij bouwen zonder zorgen!

Een bezoekje aan onze kijkwoning?

Plan het nu in