Landelijke villabouw

Landelijke luxe villabouw sinds 1985

Ben je op zoek naar een bouwpartner die de volledige nieuwbouw of renovatie van je villa in handen neemt? Een bouwfirma die net die landelijke villa of pastorijwoning die jij voor ogen hebt ontwerpt én realiseert? ABC Villa levert je die topservice.

Van plan tot afwerking

Exclusieve villabouw is onze expertise. We weten dus perfect welke richting je uit wil en helpen je over elk detail te beslissen. Doorsnee is je ding niet? Ideaal. Want élke villa bouwen wij volledig op maat. Je woont gegarandeerd in een uniek pand.

Wettelijke bescherming

Bij ABC Villa ben je gerust. Omwille van de volledige ontzorging én dankzij de Wet Breyne. Die geldt als een extra garantie dat wij ons aan de afgesproken uitvoeringstermijn en prijs houden.

Villabouw in jouw stijl

Een rode draad doorheen onze bouwprojecten is vanzelfsprekend de landelijke stijl. Denk aan luxueuze pastorijwoningen, domeinwoningen, kasteelhoeves, … Wat je favoriete architectuur ook is, wij leveren je puur vakmanschap en maatwerk.

Wat kost een villa bouwen?

De prijs van je luxewoning is afhankelijk van vele factoren. Vanaf 350.000 euro (exclusief bouwgrond) woon je in een prachtig huis van ABC Villa.

ABC Villa, je specialist in landelijke villabouw

Contacteer ons nu