Over ons

ABC Villa is al meer dan 35 jaar actief in exclusieve villabouw en -renovatie.

Onze realisaties vind je verspreid over heel Vlaanderen, Waals-Brabant én een deel van Nederland.

Jouw ideale villa bouwen?

Daarvoor zetten we onze bijzondere aanpak in: persoonlijk, efficiënt en klantgericht. We kiezen er bewust voor om geen verkopers of tussenpersonen in te schakelen. Je hebt van bij het begin contact met zaakvoerder Omer Colemont en vervolgens met de bouwexperts die jouw droomwoning waarmaken.

Op ons stevige en betrouwbare team kan je bouwen.

Dat doen wijzelf namelijk ook al jarenlang. Het houdt ons sterk en zorgt voor een vlotte werking. Onze interne medewerkers en onafhankelijke partners zijn dan ook al tientallen jaren aan ons verbonden. Van de aannemers en architecten tot de interieurarchitecten, administratieve talenten en vakmannen.

Wie bouwt met ABC Villa, heeft een voorkeur voor exclusieve, landelijke woningen.

Binnen die stijl zijn er echter oneindig veel varianten. Want wij bouwen simpelweg geen standaardvilla’s. Wij bouwen joúw pastorijwoning, manoirvilla, kasteelhoeve, landelijke villa met traditionele look of moderne touch, … precies op maat van jouw wensen.

Schrikt het vele werk dat bij een nieuwbouw of grondige renovatie komt kijken je af?

Daar is geen enkele reden toe als je voor ABC Villa kiest. Wij gaan voor 100% ontzorging. Je vertelt ons exact wat jij in gedachten hebt, wij ontwerpen het, schakelen de meest geschikte specialisten in voor elk aspect van je bouwproject en realiseren je woondroom binnen de afgesproken termijn.

Als je wil, gaan we zelfs nog een stapje verder en richten we je villa én tuin van top tot teen voor je in. Laat ons je exclusieve villa bouwen met alles erop en eraan!

Je eigen villa bouwen?

Neem contact met ons op